Betaling & Verzending

Deze overeenkomst is voor het laatst gewijzigd op 18 May 2024.

Flip Auto Parts Verzending

Wij bieden levering aan huis of op afhaalpunten, afhankelijk van de producten en uw locatie. Uw pakketten zijn in goede handen omdat we samenwerken met vertrouwde koeriers zoals UPS, FEDEX, DHL, GLS, DPD en anderen.

Verzendkosten:

Producten en/of diensten worden doorgaans binnen 3 tot 5 werkdagen na de besteldatum geleverd (exclusief weekends en feestdagen). Verzendkosten beginnen bij €25,00 + BTW en worden automatisch berekend op basis van het gewicht en volume van de gekochte goederen. De verzendkosten worden weergegeven op het moment van betaling.

Bestemming Tijd Informatie Prijs
EU-levering Standaardpakketten binnen 5 dagen en pallets of grote volumes binnen 10 dagen Levering aan huis of werkplek Vanaf €25,00 + BTW
Levering buiten de EU Circa 5 dagen voor standaardpakketten en binnen 30 dagen voor pallets of grote volumes Levering aan huis of werkplek Vanaf €75,00

De levering van goederen wordt toevertrouwd aan gekwalificeerde en ervaren koeriers zoals UPS, FEDEX, DHL, GLS, DPD en anderen die service en leveringstijden garanderen.

De tijd tussen de registratie van de bestelling en de levering van de koerier op het adres dat door de klant is aangegeven, is de som van twee parameters:

  1. Voorbereidingstijd (24 tot 48 uur) = betaling, voorbereiding en overname van de bestelling door de koerier.
  2. De bezorgtijd van uw bestelling door de koerier (vanaf 72 uur). Een e-mail informeert u over het effectieve vertrek van de goederen uit onze magazijnen.

Klantmededeling:

Vanwege de toegenomen vraag naar koeriersdiensten kunnen leveringen met een paar dagen worden vertraagd. Dit komt doordat onze koeriers momenteel volledig bezet zijn, en wij vragen om uw begrip als er vertragingen zijn.

Let op:

Als u merkt dat een pakket bij ontvangst beschadigd is, meld dit dan bij de koerier of de Pickup pakketbezorgdienst die de zending heeft geleverd en vraag om een ​​rapport van de pakketbreuk. De verklaring moet per e-mail worden verzonden naar [email protected].

Zodra het bestelde artikel is geaccepteerd en ondertekend zonder opmerkingen op de vrachtbrief, wordt de zending geacht ordelijk te zijn afgeleverd.

Betaalmethoden:

  • PayPal
  • Creditcards/Debitcards
  • Bankoverschrijving (door een proforma factuur aan te vragen)
  • Rembours (alleen beschikbaar in Polen)

Voor verdere verduidelijking en informatie kunt u contact opnemen met ons team per e-mail:

[email protected] - (Verzending)

[email protected] - (Betalingen)

Menu
WhatsApp 24/7
+39 (379) 125 2020